Event timetable

Program
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00

Monday

6/15/2020
09:00 › 10:30

Complex assemblages

Coffee break (30 min)
11:00 › 12:30

Complex assemblages

Lunch break (60 min)
13:30 › 15:00

Complex assemblages

Coffee break (30 min)
15:30 › 17:00

Complex assemblages

17:00 › 18:30

Coctail party combined with poster session

Tuesday

6/16/2020
09:00 › 10:30

Complex assemblages

Coffee break (30 min)
11:00 › 12:30

Complex assemblages

Lunch break (60 min)
13:30 › 15:00

Complex asseblages

Coffee break (30 min)
15:30 › 16:30

Complex assemblages

Wednesday

6/17/2020
09:00 › 10:30

Practical aspects on monolithic technology (lectures)

Coffee break (30 min)
11:00 › 12:30

Practical aspects on monolithic technology (lectures)

Lunch break (60 min)
13:30 › 15:00

Practical aspects on monolithic technology (lectures)

Coffee break (30 min)
15:30 › 17:00

Young researchers corner

Coffee break (30 min)
17:30 › 19:00

Young researchers corner

19:00 › 20:00

Poster session (and grading)

20:00 › 22:00

Dinner (poster and YRC awards)

Thursday

6/18/2020
09:30 › 10:30

Simple assemblages (lectures)

Coffee break (30 min)
11:00 › 12:30

Simple assemblages (lectures)

Lunch break (60 min)
13:30 › 15:00

Simple assemblages (lectures)

Coffee break (30 min)
15:30 › 17:00

Simple assemblages (lectures)

17:00 › 18:30

Coctail party combined with poster session

Friday

6/19/2020
09:00 › 10:30

Simple assemblages (lectures)

Coffee break (30 min)
11:00 › 12:30

Simple assemblages (lectures)

Lunch break (60 min)
13:30 › 15:00

Simple assemblages (lectures)

09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00

Monday

6/15/2020
10:00 › 12:00

Workshop (content pending)

Lunch break (60 min)
13:00 › 16:00

Workshop (content pending)

17:00 › 18:30

Coctail party combined with poster session

Tuesday

6/16/2020
09:00 › 11:30

Workshop (content pending)

Lunch break (60 min)
12:30 › 15:30

Workshop (content pending)

Wednesday

6/17/2020
09:00 › 11:30

Workshop (content pending)

Lunch break (60 min)
12:30 › 14:30

Workshop (content pending)

15:30 › 17:00

Young researchers corner

Coffee break (30 min)
17:30 › 19:00

Young researchers corner

19:00 › 20:00

Poster session (and grading)

20:00 › 22:00

Dinner (poster and YRC awards)

Thursday

6/18/2020
10:00 › 12:00

Workshop (content pending)

Lunch break (60 min)
13:00 › 16:00

Workshop (content pending)

17:00 › 18:30

Coctail party combined with poster session

Friday

6/19/2020
09:00 › 11:00

Workshop (content pending)

Lunch break (60 min)
12:00 › 14:00

Workshop (content pending)

Abstract submission

We would like to take this opportunity to invite people from academia and industry to share their knowledge and experience with monolith technology by submitting proposals.